Nieuwsbrief juli 2024: Afgestudeerd Holistisch Coach en vooruitblik

In deze nieuwsbrief ga ik je meenemen in de afgelopen periode waarin ik mijn diploma tot Holistisch Coach behaalde en blik ik vooruit op alles wat ik van plan ben. Veel leesplezier! 

Liefs, 

Marijn – Holistic Horizons 

Diploma = in de pocket!

Op zondag 30 juni was het eindelijk zover! De diploma-uitreiking van mijn Holistisch Coach opleiding. Het voelde als het afronden van een tweejarige reis samen met een prachtige groep mensen, waarin we diverse tools hebben geleerd die we zowel op onszelf als op elkaar mochten toepassen. Ons gezamenlijke doel? Dichter bij onze ware essentie komen.

Een ervaring die diepe indruk op mij heeft gemaakt, was het werken met hypnose gecombineerd met geleide meditatie. Het is werkelijk een krachtige methode waarmee je cliënten naar een bepaalde staat van bewustzijn kunt brengen om vervolgens overtuigingen en blokkades in het onderbewuste te doorbreken. Ik ontdekte hoezeer mensen baat hebben bij het weg zijn en vervolgens terugkeren naar het hier en nu door middel van een liefdevolle Reiki behandeling. Daarnaast is hypnose ook bijzonder effectief gebleken voor innerlijk kind werk!

Wat een prachtig avontuur heb ik hier beleefd. Nu sta ik klaar, met mijn diploma op zak, om Holistic Horizons bekendheid te geven. Want zeg nou zelf, deze prachtige methodes verdienen toch een breed publiek?

Geüpdate website

De afgelopen periode ben ik aan de slag gegaan met mijn website. Ik merkte dat wanneer ik is ging doorklikken naar de verschillende pagina’s ik als lezer, en dus waarschijnlijk jij ook, niet direct wist wat Holistische Coaching, Reiki en Human Design nou precies doet. Daarom heb ik in ieder geval voor deze pagina’s duidelijk gemaakt voor wie het is en wat het je opbrengt. 

Daarnaast vindt je ook een overzichtelijk investeringsoverzicht, en de optie om vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij aan te vragen. In dit gesprek maken we uiteraard kennis en zoomen we in de op de uitdaging die jij hebt. 

Wanneer jij het formuliertje invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug om een afspraak te maken.  

Binnenkort: Reiki trainingen

Tijdens de opleiding tot Holistisch Coach ben ik mijzelf ook gaan verdiepen in het geven van Reiki trainingen. Hiervoor ben ik op dit moment een cursus aan het volgen en hoop vanaf medio augustus te kunnen gaan starten met de trainingen Reiki 1, 2 en 3. 

Het zullen dagtrainingen worden waar je alle kennis en vaardigheden toegereikt krijgt om Reiki aan jezelf én aan anderen te kunnen geven. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van een Reiki training, stuur mij dan een berichtje en ik informeer je over de mogelijkheden. Ook kan je mijn pagina’s – welke nog onder constructie zijn – bekijken. Hier vindt je ook al wat aanvullende informatie over Reiki en de verschillende inwijdingsgraden. 

Kennismaken?

Deze hele reis met Holistic Horizons heeft mij zo onwijs veel moois gebracht. 

Zo heb een prachtig weekend mogen bijwonen waarin we ons onderdompelden in de basisprincipes van systemisch werk. 

Ook heb ik veel lieve cliënten leren kennen en mogen ondersteunen tijdens hun zoektocht.  

Mocht jij alles wat met spiritualiteit te maken heeft nou wat zweverig vinden? Dat vond ik in het begin dus ook! Kan je het je voorstellen? Inmiddels kan ik niet meer zonder… 

Wil jij nou ook eens laagdrempelig kennismaken met dit onderwerp? Schiet dan een kennismaking in! Tot snel! 

Ontwaak jouw innerlijke kracht en leef voluit!

Liefs,

Marijn

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *