Reiki Healing

Onspannende

Reiki Healing

Reiki is een oude Japanse helingstechniek die gebruik maakt van energieoverdracht door de handen. Het woord “Reiki” komt van de Japanse woorden “Rei” (universeel) en “Ki” (levensenergie). Het basisprincipe van Reiki is dat ik, door middel van handoplegging of op een afstand, universele levensenergie jouw lichaam in stuur om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te bevorderen en emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te ondersteunen.

Wat levert het jou op?

Fysieke Genezing: Bevordert het natuurlijke genezingsproces van je lichaam en helpt bij pijnverlichting.

Emotionele Balans: Vermindert stress, angst en bevordert emotionele stabiliteit en kalmte.

Mentale Helderheid: Verbetert focus en helderheid van geest, helpt bij het loslaten van negatieve gedachten.

Spirituele Groei: Versterkt je connectie met je innerlijke zelf en het universum, bevordert spirituele ontwikkeling.

Energieherstel: Helpt bij het herstellen van je energiebalans en revitaliseert je lichaam en geest.

Boek hier jouw Reiki behandeling:

Reiki behandeling

57,50 45 minuten
  • Stimuleert ontspanning
  • Helend voor jouw lichaam
  • Kan inzichten geven

De voordelen op een rijtje

Ontspanning

Veel cliënten ervaren een diep gevoel van ontspanning en vermindering van stress en angst na een Reiki-sessie. Dit kan komen doordat Reiki helpt om het parasympathische zenuwstelsel te activeren, wat het lichaam in een staat van rust en herstel brengt.

Verbeterde slaap

Door de kalmerende effecten van Reiki ervaren veel mensen een verbetering in de kwaliteit van hun slaap. Dit kan helpen bij het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van een diepere, meer rustgevende slaap.

Pijnverlichting

Sommige cliënten ervaren verlichting van chronische pijn en spanning. Reiki kan helpen bij het ontspannen van spieren en het verminderen van ontstekingen, wat bijdraagt aan een vermindering van pijnsymptomen.

Emotionele heling

Reiki kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van emotioneel evenwicht. Dit kan leiden tot een verbeterd gevoel van welzijn en innerlijke rust.

Laat je meenemen door de klanken

Klankschaal behandeling

Tijdens een Reiki-sessie gecombineerd met klankschalen word je ondergedompeld in een wereld van harmonische geluiden en diepe vibraties die een ongekende staat van ontspanning en heling kunnen bevorderen. Terwijl de zachte aanraking van Reiki de levensenergie door je lichaam laat stromen, vullen de resonanties van de klankschalen de ruimte met kalmerende geluidsgolven die je geest en lichaam in perfecte harmonie brengen. De trillingen van de klankschalen helpen energetische blokkades los te laten en brengen je chakra’s in balans, waardoor een gevoel van innerlijke rust en evenwicht ontstaat.

jouw 7 chakras

Chakra healing

Chakra-heling is een vorm van energetische heling die zich richt op de zeven energiecentra in het lichaam, ook wel bekend als chakra’s. Deze centra, die zich bevinden langs de wervelkolom, worden beschouwd als draaikolken van levensenergie. In mijn Reiki behandelingen pas ik de chakra healing altijd toe. 

Tijdens een chakra-helingssessie wordt gewerkt aan het in balans brengen van deze energiecentra door middel van verschillende technieken, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie, en handoplegging. Het doel is om eventuele blokkades in de chakra’s op te heffen en de vrije stroom van levensenergie te bevorderen.

Elk chakra wordt geassocieerd met specifieke kwaliteiten en aspecten van het menselijk welzijn, zoals stabiliteit, creativiteit, communicatie, en spiritueel bewustzijn. Na de behandeling hebben we dan ook altijd een gesprekje om te bespreken wat jij en ik gevoeld hebben. 

Ruimte maken voor heling

Meditatie

Om meer vanuit je hoofd in je lijf te zakken doe ik regelmatig een korte meditatie. hierbij nodig ik je uit om te ontspannen, diep te ademen en bewust te worden van jouw innerlijke wereld. met als doel het maken van ruimte voor de liefde en heling die jouw lichaam nodig heeft.

Tijdens de meditatie maak ik gebruik van diverse technieken, zoals visualisaties, ontspanningsoefeningen en affirmaties, om een rustige en gefocuste staat van bewustzijn te bevorderen. De meditaties kunnen gericht zijn op specifieke doelen, zoals stressvermindering, zelfontdekking, emotionele heling, of het cultiveren van positieve emoties.

Ways to help you

MEER DIENSTEN

Human Design

Human Design wordt ook wel ‘de blauwdruk van jouw leven’ gen…

Holistische Coach

Holistische Coaching is een vorm van coaching waarbij we kijken …